lørdag 26. september 2015

Frigjør Deg Selv

Gjør slutt på all skyldfølelsen, gjør slutt på all sorg og smerte , ikke bebreide deg for ting som har skjedd i fortiden. Ta imot kjærlighet, gi kjærlighet, men pass på deg selv opp i alt,husk at du skal leve selv også.

Vi lever i en åpen verden så slipp alle hemningene og lev fritt, jeg mener ikke at man ikke skal ha følelser ,men hvorfor bebreide seg for noe man ikke behøver ,noe som står i "lærebøker", eller man er/ble opplært til ,være redd mørket, at man skal bebreide seg over eller ha skyldfølelse for eller sørge over, man bestemmer selv over egen vilje,liv og hvilken retning man går.

Man må regne med at ikke alle liker den man er, men tenk på det som deres problem, for jeg mener man har et problem om man henger seg opp i andre sine liv og hva de bedriver med, så sant man ikke plager,forstyrrer eller gjør noen andre noe ondt.
Vi hersker over våre egne liv og kan dermed gjøre det vi vil med det, men må også ta konsekvensene.

Før du klandrer andre, gå inn i deg selv og tenk.

Var det deg selv? Eller var det andre?

Før du dømmer, se på deg selv.

Er du bedre enn andre?

Det man tror/trodde er ikke alltid riktig så se deg rundt en gang til før du vandrer videre.

Respekter andre sine valg og de vil som oftest respektere ditt, om ikke la dem gå forbi.

Finn deg selv og ditt indre, frigjør din sjel og du vil blomstre, vis andre hvem du er og du vil få mot og vær deg selv, da vil du bli lykkelig og finne den indre ro.


  La heller ikke det du tror og mener er rett ta overhånd ,for folk har som nevnt over fri vilje så la dem velge selv og vi vil automatisk få en friere,fredeligere,og mer åpen og harmonisk fremtid og verden.Raymond S. aka Gravarson 26.09.2015

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar