søndag 24. september 2017

Dr.Gravarson's psykiske evaluering av pas. totalt blottet for logisk sans. Tanker om narkotikalovgivning og erfaringer.

Jeg nevner for sikkerhets skyld at om du er sensitiv ovenfor spøker med psykiske problemer osv, så ikke les videre, dette er ikke ekte så jeg trenger ikke "leve med det" som en skrev til meg, altså det er IKKE ekte, kun oppsinn. Hovedsakelig fra min fantasi og litt fra en veninne. Det er heller ikke ment å fornærme noen med psykiske problemer, isåfall hadde jeg kastet stein i glasshus, det er heller ingen oppfordring til å gjøre narr av folk med problemer, det er enkelt og greit kun ment som harmløs humor

Dette er mest ment for studenter innen psykologi/psykiatri eller bare generelt intereserte,
Her får dere ett meget detaljert bilde av en lettere psykotisk pasient eller påvirket av for mye/overdrevet bruk av sentral stimulerende MDMA (Noe vi er begynt å bruke her på klinikken eller LSD som vi også mikrodoserer til folk med gode resultater,dette av egen fri vilje. kan det minne vagt om, en ting er klinkende klart, pasient har altfor lite søvn og vil bli 'lagt i søvn' snarest av Dr.Gravarson som var så snill å ta på seg denne tunge oppgaven som går over de 20 første mimuttene etter innøeggelsen for å diagnosiert og innlagt pasient snarest for andre pasienters fred og ro, og ikke minstt egen hvile.

23.09.2017 -
12.22 - 12.40 Lyntest, knyttet nøye til fakta for.inleggelse og observering, kan muligens brukes som forskningsobjekt uten videre protester, da ingen familie er oppdrevet.. Husk da de humane retningslinjer/doseringer og at det er under pasients eget samtykke. Undertegnede har hatt meget gode resultater og kan vise til gode resultater langt over forventninger spesielt hos pas. når det gjelder bruk av MDMA psykriatrisk der pasienter har åpnet seg frivillig som tidligere har hatt store problemer med dette,så vi er for videre bruk av dette innen psykriatrien når vi stolt kan vise til så store fremskritt, det har aldri skjedd noe direkte feil bare så det ikke blir misforstått, men vi var selvfølgelig veldig forsiktig og ga minimale doser på pasienter, men etter årevis med erfaring og frie tøyler fra mange likesinnede pasienter som gjerne har trengt noe større doser som har takket oss etterpå for de har fått ut de de selv sier hadde tatt 50år eller i verste fall aldri sådet gjør pas. mer åpen for eget sinn og innsikt noe som er veldig viktig ettersom det er viktig å ha sinn/hjerne i balanse.
Husk alltid å konsultere hovedlege før disse prosedyres gjennomføres, for her må spesialister innefor feltet inn på banen og det er viktig at de kke føler de sitter på et sykehusrom og snakker med en ny utdannet sykesøster,lege, for her trengs vårt spesial team av tidligere brukere/brukere av disse to substansene, for det er etter vår mening kun de som virkelig kan dette området og er teknisk sett langt foran oss som aldri har prøvd disse tingene. De involverte må selvfølgelig ta tester og diverse før hver gang for å sjekke at alt er i balanse og at de er i psykisk/fysisk stand til å ta seg av dette og håndtere pas. på riktig måte. Det er ikke bra etter en fyllakule på byn dagen før. Om de vil ta seg en liten dose selv eller litt amfetamin for noen føler de trenger det for å komme igang, da får de selvfølgelig lov etter nøye vurdering og observasjon fra både leger og andre som er på et høyt nivå når det gjelder kommunikasjon på nyere´plan som vi har valgt å døpe det inntil videre.

LEGGEMIDDEL : FLUXNEUROSIS 14mg, 1/2 liter valium intravanøst snarest mulig , da pasient et mer slitsom enn en barnehage. Tips: KJØR på med nedsløvede preparater og vis ingen nåde.  SYNDROM : INNBILT HJERNEFORSKER SOM ER SIKKER PÅ AT HUN SER V75 RESULTATENE UTEN NOE FORM FOR ELEKTRISKE APPARATET. PASIENT.21 ER FAST BESTEMT PÅ AT HUN VIDEREFFORMIDLER HJERNESTUDIE PÅ AVANSERTE HØYDER, dette er ikke uvanlig tankegang hos personer som har gitt seg ut for å eksprimentere med psykedelia og som absolutt skal over på ändre siden¨som de kaller det.
Jeg kan fortelle av erfarne folk at går man over på ¨andre siden¨får de ikke kontakt med oss i det vi kaller ¨virkeligheten¨som vi kjenner den, slike stoffer kan eller forandrer deg mer eller mindre for resten av livet, man blir ofte mer åpen for impulser og kan utvikle evner man ikke hadde fra før eller bare hadde snev av synskhet f.eks. hvor mye eller hvor langt enkeltindivider velger å gå her, kan hverken vi bestemme eller kontrollere for disse brukerne bestemmer over egne liv som alle andre og disse stoffene er ikke som andre som man får kjøpt på gata over alt. De lages av diverse personer og er som regel kun tlgjengelig for en mindre kretser vi ikke har oversikt over eller bryr oss med. Men går du over på det vi ovenfor kalte andre siden,har du et stort problem om du ikke finner veien tilbake. Da får nemlig ingen tak i deg på denne siden av virkeligheten som kan lese hva som står her, og hva er vel egentlig vitsen med det? Å tilhøre en krets som er veldig liten og mange av er lukket inne..Noen for resten av livet. Kommunikasjon er viktig, og med folk vandrende på hver ende av planeten får vi ikke det, da må man møtes et sted. Før de vandret avgaårde på godt Norsk.Jeg liker meg best på den siden jeg alltid har vært,selv om jeg har sett mye rart å spennende opp gjennom årene og om jeg angrer ett sekund? Nei, ikke 2 engang. Jeg er glad jeg åpnet opp horisonten litt,men også glad jeg leste om disse tingene og alt jeg har prøvd før jeg gjorde det, sånn at jeg fikk noe igjen for det og ikke bare svidde bort huet på tull

PASIENT's  nåværende iq er noe ala en APE på en dårlig dag. e' og unngå  ol da de som regel utvikler sekundørt gudekomplex på stående fot så fort de ser Bibelen,vi har desverre mange pasienter som er mentalt forvirret pga religion Disse er ogsåde mest utragerende og evt fralige for andre pasienter for vi er av den oppfatning at de bører mye hat og innestengt raseri de ikke har fått ut som ungdommer
. PAS. Gruppe 21 puttes raskest mulig i koma og sporenstrex inn på anti-lyd rommet uten mulighet for kommunikasjon.

Hun sa hold kjeften på deg og begynte å rope på Satan
Hun skriker at må roe ned hodet.
Hun synger noe makkverk ingen forstår på Stavanger dialekt, det er medisinske utrykk hun skravler ut, hun prøver å forstå hjernen men hun er totalt på villspor for vi alle vet jo at hjernen styrer kroppen, selv trodde hun at hun var jævlig smart, jeg lurer egentlig på om det har rablet for henne eller nervesystemet hennes har begynt å vandre utenpå hodet henne istedenfor inni hodet . 
Hun er helt ustabil og virker manisk når hun leser fakta om hjernen til seg selv, nå klarer hun ikle lese lengre for hun prøver å følge med på hva jeg skriver om henne. Nå har hun skjønt at hun var dritte på leggen på nett attpåtil, og nei, ikke med fett, fett brukes ikke på internet. 

Hun har tydeligvis fått. I seg sentralstimulerende midler og kanskje også noe syre eller bare spiller hun helt tåpelig for hun babler om neuroner og hjernen men hun vet ikke hvilken farge det er på et neuron! Seritoninen i hjernen brukte du opp igår kjerring , tenk selv.  Gravarsonn velger å utelate diagnose her,men regner med at pasientens maniske og til tider hysteriske tilstand regnes overdrevet bruk av sentralstimulerende eller/og MDMA, hun har gvertfall rester av disse tingene i kroppen, pluss rester av benzodiazepam
  1.  
  2. Det begynner å bli jævlig kjedelig å høre på noe som blir opplest fra bladet Kroppen, da overlege Gravarson anser seg selv som en top notch psykolog/psykiater og småpraktiserende lege med evne til å kontrollere egne substanser i hjernen, dermed blir dert greiene hun vrøvler opp samme som å høre støv falle langs veggen cause it makes no fikk g sense!
Nå er pas. bare irriterende manisk der hun selv tror hun er morsom synger litt og er litt overalt samtidig og har null kontroll, så istedenfor noe nyttig i fo ble dette bare en oppsummering av Frøken Frabb's totalt tomgang gående hjerne. Jeg tror ikke vi skal gi henne mer oppmerksomhet idag da det virker som pasient bare gjentar allerede nevnte rutiner manisk, hun skjønte hun hadde driti fullstendigpå draget nok en gang og stengte seg ute på altanen med en pute, hun sitter nå og "snakker"  med interiøret, så vi planlegger å gi henne 1600g vival og noen Lyrica blandet med tomatsuppe i håp om at kjeften hennes stopper, ettersom  Dr.Gravarson er eneste lege på jobb idag, begynner han nå å bli småsliten av dette verbale kaoset uten noen som helst form for oppegående sammensetning eller totalt romløsning og Engelsk hjalp ikke på for nå virker det ikke som hun skjønner hva hun sa, så hun flagret fort over til Norsk slo seg til ro ved en stekepanne, og der var det slutt for nå fikk jeg ikle fortelle mer, ikke vil je heller, men vurdere å gi pasient en kopi av Fluenes Herre siden hun klager på fluer, kanskje hun slutter å se fluer mårhund skjønner hvem Fluenes Herre er


DR.GRAVARSON_ALMIGHTY HØYT OG ALLLMENN PRAKTISERENDE LEGE MED HJERNEKAPASITET MILEVIS OVER DET VANLIGE NIVÅ. FAKTISK SÅ HØYT AT HAN IKKE ER I STAND TIL Å NÅ NED TIL ENKELTE PASIENTER VI FÅR INN .PS. SELVSAGT IKKE FOR Å SKRYTE KJÆRE MEDSTUDENTER! OG HUSK ANTI-PASIENTETER FÅR LIGGE PÅ AVSLAPPENDE YOGA MATTE DER DE INNBILLER SEG AT DE FIKSER SINE NERVESYSTEM, det pasient ikke vet.er at "oppturen" er kraftige antipsykotika så vi lar dem og sender dem videre på LAR neste dag. DER VENTER INTENS NEDDOPING OG DOSERING ER NORMALT SETT PÅ 260mg.

OK,videre noteres det at det er rablet totalt fot pasient, er nå sikker på/overbevist rommet er fullt av fluer, noe vi leger kaller 'å møte fluenes herre' så pas. kan også sies å ha fått FLUENES HERRE syndromet og må nå dopes kraftiger ned og blir nektet adgang til AN-TV en lokal kanal laget av pasienter med tydelig øyenkontakt og fluefri tvangsnevrose.

DET ANBEFALES PÅ DET STERKESTE Å GÅ MINST 2-3 studenter.
Munnkule og håndjerm er obligatotisk hos denne type rabiate pasientet med høy irritasjonsfaktor og.pasient får utlevert fluesmekker med jatting/forsikring i at rommet er invadert av fluer, tap av smaksløker og teite vitser.

DR.GRAVARSON anbefaler på det sterkeste å være skikkelig uthvilt, mett, uthvilt psykisk for det et harde vakter uten noen betaling, så vi skjærer biter av pasientens hjerne opp til videre forskning på det ytre rom og dets arter, noe som er inne i en meget spennende fase, der 5 ulike arter 'forenes' på samme planet TAURUS, uten forventede komplikasjoner i vente. ALT DETTE TAKKET VÆRE G.GRAVARSON - OVERLEGE OVER DE OVERLEGNE og hjelprgruppen ICD [I See Demons} med hovedansvar for de overhallucinogene pasienter, med alvotlige 'flue-trauma' osv..

GRAVARSON_DEN_MEKTIGE er nå synlig lei og sliten av.pasientens akutte behov så han kaster FRØKEN FRABB RETT I DEN LYDTETTE POSEN, for å så lynfraktes ned på OREO AVD , der de mest utragerende og irriterende pasienter med fortsatt fluesyndrom og.ser nå nærmere 100 fluer.

GRAVASON BRUKTE EN AV DE NEST SISTE MEN VANLIGSTE METODER, takler pasient på alle måter og kastes på MIDA_MARTES AVD som også omtales som POINT OF NO RETURN eller SISTE STOPP.

Pasienten ble friskmeldt dagen etter dette og lever nå i beste velgående og frisk på alle måter heldigvis. Dr.Gravarson´s Pasienter og behandlingsted er godt beryktet og begynner å bli veldig ettertraktet i Europa. Timepris Pr. Pas. 1600,-

Mvh, Gravarson & Co.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar