søndag 30. november 2014

Evil Woman

She's a terrible force with sadistic needs.
We all know her , we've all been inside her.
She drive you crazy with her long black hair.
Inhuman pressure all day long to satisfy her evil pleasures.

She claims to be real, she thinks she's good.
Well in bed she is... So hard to resist...

Bullshit she pukes, all day long.
Bullshit preacher hang around .

Kill her now, before you lose your mind.
Kill her now, before she wears you out.

The grand fuck mother of 'em all, stands above ya, oh so tall, be carefull now before you fall, she's all over you...
Bleeding on the floor, crying for more.
Yes,It's the grand fuck mother of ' em all moaning,gargling , shakin' puking blood, the last supper beetween my legs is her slippery tongue, ha! Yeah, bangin' for her life, a prayer now won't do no good.

Your dead, please stay that way x2
Your dead! Do you feel the pain
Your dead , do you feel the shame
Your dead, this is no game, stay dead, stay dead.

She knows so well her end is near.  x2

It's a ritual she won't survive.

An apple a day keeps the doc a way.
An apple in mouth will shut the beast up!

Fuck Off, fuck off and die!


7 kommentarer:

 1. Det der kunne vert meg det. Tror du har helt rett, synd jeg ikke kan publisere det som er paa bloggen min, det er fra himmelen og ikke for levende mennesker og lese.

  Sorry for det greiene hun er sur for, men forstaar hun ikke at verden gaar til helvette vist ingen er vaaken.

  alle blir slaver, og jeg kan gjoore noe med det, men ne jeg gidder ikke redde verden fra en sjebne som ikke er til og unngaa.

  sinnsykt bra skrevet, jeg skal lese mer senere,

  ohh, kan jeg gjoore noe med at verden blir slaver i 500aar, ne, aldri, men dette er min himmel, vist ikke du er vaaken kommer du ikke inn i den forste himmel en gang, den som ikke tar imot Guds rike som et lite barn skal slett ikke komme inn i det, haaper du saag maanen at den var blitt til blod, det kreves 73timer med b;nn i strekk og et aar vaaken, du vet i egypt ble jo slavene sluppet fri da vannet ble om til blod, og eneste grunnen til at jeg lever er for og gjoore vann om til blod, det kreves en viss opplaering, vi trenger blod for og helbrede jorden for oljepumping, jorden ville knust som et eggeskall i 2012 vist ikke Gud hadde helbredet jorden. hilsen Therese

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar! Ikke tenk så mye på hva hun sa. Tror hun er på god vei til helvete.

  SvarSlett
 3. Men snakker jeg ikke om hun du tenkte på. Eldre, nær meg i forrige liv. Hun har vært i Helvete over 2 år. Idag ringte hun og ba om unnskyld for det hum hadde gjort i forrige århundre,så kanskje det er lys i enden for henne og. Det tror jeg...

  SvarSlett
 4. Hun ene kom tilbake. Hun andre er litt eldre så det spørs om hun klarer å komme seg ut. Med tanke på at hun fikk første samvittighetsbomben idag. Selv synes jeg ikke hun har gjort så mye galt. .Gudene må vite hva sannhete er. Det er på hennes kappe uansett. Ikke min.

  SvarSlett
 5. Kanskje hun vet at hennes tid snart er forbi. Hun ropte mye å på meg og jeg fikk en følelse av at hun har det jævlig. Jeg holdt henne på avstand.. For mye å håndtere for meg. Fikk bekreftet det jeg følte da hun ringte. Kanskje det var like greit jeg holdt henne på pinebenken... Hun sier hun alltid har vært sånn. Føler ikke helt staten der. At de har et behov for å stenge inne folk som er glad i å snakke om ting de burde holdt kjeft om. Fuck 'em.

  SvarSlett
 6. Hun kommer tilbake til det lyse. Kanskje ikke som levende men, jeg ønsker henne fred tross alt. Det at hun for første gang sa unskyld til meg viser jo at hun begynner å innse hva hun kunne hatt.

  SvarSlett
 7. Hun var i det minste klok nok til å be om un skyld og siden jeg er i godt humør idag og mye lettere hjerte valgte jeg å godta den siden jeg hørte at hun virkelig angret.

  SvarSlett