fredag 4. juni 2010

De utelatte

Ansattte som jobber med med folk som har spesielle behov bør tenke seg om hva de selv sitter og eter ,før de i det hele tatt kaller dem fete og samtidig sitter og eter hamburgere og annen fet mat rett foran dem,mens de samtidig sier til dem "Nei dere er for fete,dere må på diett osv.. "
Noen gang tenkt over at disse medmenneskene er født sånn og faktisk skaper mye glede i denne verden. Tror vi "såkalte" normale folk har mye å lære av dem.
Samme gjelder når de kommer til helg og helligdager vi "såkalte" vanlige mennesker snakker om øl, men de får ikke lov å drikke,de slipper heller ikke inn på enkelte utesteder av "ukjent" grunn.
Folk må lære seg å behandle dem som medmennesker for de er ikke så "..." så vi tror.
Ondskap er vel hva man legger i ordet.
Og enkelte burde vel tenke seg om før de skriver attest. Man kan ikke bare anta man må vite. For det kan väre utrivelig å få en tåpelig attest når man egentlig har gjort en god jobb.
Er vel ikke uten grunn at man uten grunn ikke alltid smiler,man blir sliten av å hjelpe andre når man selv er sliten! Og ikke engang får betalt.
Er vel ikke helt uten grunn folk til tider velger enkelte navn.
Kanskje på tide de som praktiserer feil stikker det feilvendte korset opp ett visst sted om de praktiserer feil,nytter ikke bare å "knele og be" man må snakke med folk også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar